Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• koolio,документи за TUV и сервизни книжки с всичките му салтанати по последната оферта от Дупница е 80лв.Това на непознат човек.Ако е редовен прекупвач от Горубляне цената пада
    Та ако се мераклия,преди да изтече твоя може да го подновим

Поздравления roverbulgaria.Това че няма чейнджър и нави не е болка.Едното е тегаво за употреба,другото неизползваемо в България.Така че не си се минал
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:59.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      koolio,документи за TUV и сервизни книжки с всичките му салтанати по последната оферта от Дупница е 80лв.Това на непознат човек.Ако е редовен прекупвач от Горубляне цената пада
      Та ако се мераклия,преди да изтече твоя може да го подновим

Поздравления roverbulgaria.Това че няма чейнджър и нави не е болка.Едното е тегаво за употреба,другото неизползваемо в България.Така че не си се минал
      Мерси, ма нЕма нужда - колата е докарана по поръчка, документите сме ги видяли преди да я платя .
      Интересно ми е какви докуемнти са дали на колегата, има ли всички ключове и кодове? Ако колата е внесена от коректни търговци от Германия трябва да са ги дали.
      Last edited by koolio; d.m.y г., 02:38.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Имам 3 книжки на немски , 3 карти ( IDENTI-KARTE , CODE CARD ICS и една с кодовете на ключа ) . Момчето от което я взех ми каза , че е от германия ( склонен съм да му вярвам - за какво да ме лъже ) . Има си и сервизна книжка , пише си на немски . Отделен въпрос е това дали са нейните книжки .

П.С. кажете къде да кача снимки да я видите .

Comment

• Колега честита да ти е и да не те предава никога . Проблемите с отключването и мигачите е ясно, че са от релетата но може да се окаже, че са само симптоми на сълзящо или протекло радиаторче на парното вследствие от прее*ана водна помпа. Дано този проблем да е отстранен при "обслужването", та да нямаш ядове, но имай едно на ум и провери. Снимките ги качи в тази тема като прикачени файлове
          Alfa 166 2.0 TS
          Alfa 166 V6 TB RIP
          Alfa GT 2.0 JTS

Comment

• Я да си каже кой от вас е от квартал "СТрелбище " 1ви или 2ри блок ?? Има една същата като мойта ( сива ) , седи в гараж вечер
            Last edited by roverbulgaria; d.m.y г., 18:31.

Comment

• Здравейте и от мен.

От около 4 месеца съм горд собственик на Алфа Ромео 166.
              2.4 JTD 136 (по документи)
              цвят - сив
              ниво на оборудване - DISTINCTIVE - кожен салон, DVD
              Спирачки от 3.0
              Нови дюзи и турбина + remap
              Last edited by bobev; d.m.y г., 09:09.

Comment

• Добре дошъл и по-малко проблеми!

------------
                roverbulgaria да вземеш да и оплакнеш очите И някои да ти погледне задницата
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Добре дошъл и по-малко проблеми!

------------
                  roverbulgaria да вземеш да и оплакнеш очите И някои да ти погледне задницата
                  Задницата да се погледне - В смисъл ??? Нещо нередно ли ти се видя или профилактично трябва да се прагледа неща ??

Comment

• Тампоните на шенкелите
                    Макар и да си на наклон и неравно..дясното колело е много прибрано в горната си част.

Comment

Тампоните на шенкелите
                      Макар и да си на наклон и неравно..дясното колело е много прибрано в горната си част.
                      Ахам . Ми ще и обърна внимание !! Утре е при ЛИСАН за парното и после шенкели , менкели и т.н.

Comment

Тампоните на шенкелите
                        не сдухвай човека излишно снимката е с крив хоризонт, равнината на колелото трябва да съвпада с равнината на "извивката на Хофман" на Це-колоната а тука си е така
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Айде айде колата определено има проблем с наклоните като всяка средно статистическа 166.Набито око като на колегата го вижда от самолет.
                          5 Ланчии зад гърба си!
                          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• Хайде да се запишеме и ние

Хайде и ние с жена ми да се запишем
                            Алфа 166 2.4 jtd 136hp кожа,навигация и всичко за модела.

ще се радвам да научим повече неща за модела,понеже сме от скоро на нея
                            Last edited by dakata-166; d.m.y г., 19:16.
                            Alfa romeo 166 2.4 jtd 136hp
                            0895 159 352-Даниел

Comment

• Първоначално публикувано от dakata-166 Покажи съобщение

Добре дошъл в отбора!
                              Този автомобил е създаден за да носи удоволствие.
                              Със здраве да му се радвате, и по-малко той да Ви тормози.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dakata-166 Покажи съобщение

Усещам как QUORE групата се допълва от още едно семейство! Ше ви чакаме на пролетния сбор!
                                Пожелавам ви много безавариини и изпълнени с положителна емоция километри!
                                "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X